Weerstandslassen TECNA

VDW Lastechniek verkoopt en onderhoudt puntlasmachines van het merk Tecna. Hieronder vindt u enkele producten uit ons gamma.

Mechanische schaarmodel puntlasmachines 16-25 kVA

Puntlasmachine van schaarmodel prinipe en mechanische voetbediening, met digitale besturingsunit. De armen zijn in lengte verstelbaar. Geschikt voor intensief gebruik. Watergekoeld, thermisch beveiligd, verstelbare elektrodedruk. Ook leverbaar met analoge besturing.

Pneumatische schaarmodel puntlasmachines 35-50 kVA

Puntlasmachine van schaarmodel prinipe en mechanische voetbediening, met digitale besturingsunit. De armen zijn in lengte verstelbaar. Geschikt voor intensief gebruik. Watergekoeld, thermisch beveiligd, verstelbare elektrodedruk. Tweetraps voetpedaal voor sluiten van de armen en puntlassen.

Draagbare handgeknepen puntlastangen

2-6 kVA. Draagbare mechanisch bediende handpuntlastangen met voedingsspanning van 230 of 400 Volt. Toepasbaar voor carrosserie herstelbedrijven, onderhoudswerkplaatsen en in de lichte plaatverwerkende industrie. Standaard uitgevoerd met een ingebouwde timer en compensatieregeling, wat een beter resultaat geeft op roestig of verzinkt materiaal.
2.5-6 kVA. Pneumatisch bediende handpuntlastangen met voedingsspanning van 230 of 400 Volt. Uitermate geschikt voor toepassing handmatig gebruik en licht productiewerk. Gebruiksvriendelijke puntlastang door luchtbediende schakelaar waardoor de machine alleen functioneert als er voldoende elektrodedruk aanwezig is. Standaard uitgevoerd met een ingebouwde timer en compensatieregeling, wat een beter resultaat geeft op roestig of verzinkt materiaal, en ook leverbaar in uitvoering met pulsregeling.

Industriele pneumatische puntlastangen

Puntlastangen met geïntegreerde digitale besturingsunit. Voor productiematig gebruik. Door het robuuste maar compact ontwerp zijn de tangen breed toepasbaar. In drie uitvoeringen: standaard arm-afstand, vergrootte arm-afstand, en C-gun uitvoering.

Balancers

Een compleet gamma van balancers met capaciteit van 0,4 tot 180 kg, met kabellengte tot 3 meter. Verbetert de werkomstandigheden, verhoogt de productiviteit, verbetert de kwaliteit van het werk, minimaliseert slang- en kabelslijtage en vermijdt verwondingen van de bediener en schade aan het gereedschap.

Verrijdbare puntlasmachines

Complete serie verrijdbare puntlasmachines die hun grootste toepassingsgebied vinden in de carrosserie en herstelbedrijven van autoschade. Leverbaar vanaf een eenvoudig bedienbare machine van 8kVA met een mechanische puntlastang tot een complete inverter gestuurde gelijkstroommachine van 25kVA met pneumatische puntlastang in watergekoelde uitvoering.