info@vdwlastechniek.be 0475-84 60 32 / 0473-35 21 88

Lasrookafzuigingen

V.D.W.Lastechniek BVBA is dealer van KEMPER lasrookafzuigingen.
Zowel van de kleinste puntlasafzuiging tot complete ruimetelijke afzuiginstallaties

Afzuigarmen

Afzuigarmen van KEMPER zijn flexibel, bijzonder soepel lopend, zelfdragend en hebben een hoge dekkingsgraad. De zuigarm kan zonder veel moeite met één hand worden napositioneerd. Afzuigarmen sind in 2 bis 10 meter lengte sowohl in slang- als ook in buisuitvoering verkrijgbaar. De flensvormige kap van KEMPER vangt 40 procent meer lasrook op dan normale ovale kappen en wordt daardoor minder vaak nagepositioneerd.

Ventilatoren voor ventilatie of beluchting

Ventilatoren complementeren onze afzuigarmen, telescooparmen, afzuigslangen of ook lastafels. Ze zijn bijvoorbeeld via buisleidingen met elkkaar verbonden. Ze worden toegepast voor het ventileren waarbij filtratie geen rol speelt. Onze centrale ventilatoren zijn de juiste oplossing wanneer veel lucht moet worden verplaatst.

Afvoerluchtsets voor lasrook met arm en ventilator

Voor veel voorkomende toepassingen hebben wij geschikte afzuigsets samengesteld. De uitlaatluchtsets bestaan uit een afzuigarm in buisuitvoering of slanguitvoering en de bijbehorende ventilatoren. De ventilator wordt aangepast aan de lengte van de afzuigarm in relatie tot het afzuigvermogen. De sets zijn verkrijgbaar met afzuigarmen van 2 tot 10 meter lengte en bevatten ook de bijbehorende uitleggers voor langere armen.

Mobiele afzuiginstallaties voor lasrook

Mobiele afzuigsystemen van KEMPER worden gebruikt voor lasrookafzuiging en zijn, afhankelijk van het model, geschikt voor incidenteel tot permanent gebruik. Door hun hoge mobiliteit en een actieradius van 360 graden, zijn mobiele afzuigsystemen bijzonder flexibel en bevatten ze - afhankelijk van de vereisten - wegwerpfilters van 13 m² tot 42 m² - of reinigbare filters. KEMPER biedt de ideale oplossing voor elke wisselende werkplek. Dankzij de W3 certificering zijn onze afzuigsystemen ook voor het lassen van chroom-nikkel stalen geschikt.

Stationaire afzuiginstallaties voor lasrookafzuiging

Stationaire afzuiginstallaties voor lasdampafzuiging zijn ideaal voor werkplekken met een vaste positie in de productiehal. Ze zijn bijvoorbeeld via pijpleidingen verbonden met afzuigkappen, tafels en robotcellen. Wandgemonteerde afzuiginstallaties met afzuigarmen zijn bijzonder plaatsbesparend en staan daarom in lascabines niet in de weg. U heeft de keuze tussen apparaten met wegwerpfilters of automatische filterreiniging.

Centrale afzuigsystemen voor lasrookfiltratie

De lasrookafuigsystemen WeldFil en WeldFil Compact zijn uitgerust met filterpatronen en zijn geschikt voor de installatie van centrale afzuigsystemen. Bijvoorbeeld voor las-, slijp-, opleidings- en robotwerkplekken of tijdens het gebruik aan onze afzuigtafels. PlasmaFil Compact functioneert met een zogenaamde platenfiltertechnologie. Dankzij de W3 certificering van vele varianten zijn de systemen ook voor de verwerking van chroom-nikkel stalen goedgekeurd.

Hoogvacuüm afzuiginstallaties en -systemen

Wij bieden hoogvacuüm-afzuiginstallaties voor individuele werkplekken, eenheden voor groepen van maximaal vier werkplekken, tot en met installaties voor toortsafzuiging in grote laswerkplaatsen. Naast de brander-geïntegreerde lasdampafzuiging kunnen de toestellen ook worden uitgerust met sleufmonden of trechters voor het opvangen van de schadelijke stoffen.

Zuig- en brandsnijtafels

Afzuigtafels van KEMPER overtuigen door een uitgebalanceerd afzuigvermogen met een modulair concept. De afzuigtafels en brandsnijdtafels kunnen worden ontworpen voor de hoogste eisen en diverse prestaties op het gebied van plasmasnijden en plaatdiktes in oxyfuel snijden. Om stilstandtijden te verminderen, beschikt elke afzuigtafel over extra grote slakkenbakken die gemakkelijk te reinigen zijn.

Ruimteventilatiesystemen en halventilatie

Of het nu gaat om een verdringings- of mengventilatiesysteem: Een halventilatie of ruimteventilatie voor lasrook is meer dan een pure aanvulling op puntafzuigingen. Ze zorgen ook voor veiligheid op de omliggende werkplekken. Wij bieden zowel stand-alone oplossingen zoals de CleanAirTower als complexe halventilatiesystemen via buisleidingen. Halventilatie verbetert ook het binnenklimaat door een constante luchtcirculatie en bespaart tot 70 procent op verwarmingskosten.

Contact

Contacteer Ons

Heeft u vragen, wilt u eens langskomen of wil je een offerte aanvragen? Dan vind je hier alles terug.

Adres

Motsenstraat 68, 9820 Merelbeke

Loading
Your message has been sent. Thank you!