info@vdwlastechniek.be 0475-84 60 32 / 0473-35 21 88

Weerstandlassen RESTECH (CEA)

VDW Lastechniek verkoopt en onderhoudt puntlasmachines van het merk Cea. Hieronder vindt u enkele producten uit ons gamma.

Puntlassen

De puntlasfamilie begint met een grote verscheidenheid aan tuimelaarmachines met voetstuk, verkrijgbaar in mechanische of pneumatische versies en wordt gecompleteerd door pneumatisch aangedreven apparatuur met verticale slag. Bovendien hebben we nog een serie pneumatisch aangedreven units met verticale slag op sokkels die geschikt is voor puntlassen door gebruik te maken van verschillende gereedschappen, aangevuld met een bankserie. In deze familie hebben we ook pneumatisch aangedreven hangende pistolen voor puntlassen met ingebouwde transformator. Zoals u zult zien aan de hand van het assortiment in detail, kunnen we u verschillende middenfrequente invertermachines aanbieden, die het ultieme antwoord zijn op de toegenomen vraag naar kwaliteit bij weerstandslastoepassingen.

Stomplassen

Dit assortiment begint met eenvoudige handbediende stomplassers die zijn toegewijd aan de trekmolenindustrie en ontwikkeld voor het verbinden van staal, messing, aluminium enzovoort. Er zijn ook betonstaalstuiklassers beschikbaar voor het verbinden van betonnen wapeningsstaven. Massaproductie pneumatische stomplassen en / of flitsstuiklassers completeren het assortiment door een hoge productiviteit mogelijk te maken bij het verbinden van draden, buizen, profielen en holle profielen.

Rolnaadlassen

Serie machines met roterende lasschijven voor waterdicht lamineren van naadlassen, opgedeeld in RT (transversaal lassen) en RL (longitudinaal lassen) modellen.

Meerassige gerobotiseerde lassystemen

Gerobotiseerde apparatuur die op meer assen werkt voor weerstandsvlek- of projectielassen van werkstukken die in de juiste mallen zijn geplaatst, geschikt voor repetitieve taken in kleine series.

Contact

Contacteer Ons

Heeft u vragen, wilt u eens langskomen of wil je een offerte aanvragen? Dan vind je hier alles terug.

Adres

Motsenstraat 68, 10820 Merelbeke

Loading
Your message has been sent. Thank you!